27 Ekim 2007 Cumartesi

Tiyatro Oyunculuğu


Tuba Büyüküstün, verdiği bir röportajda, tiyatro oyunculuğunun, dizi veya filmlerdeki oyunculuktan çok daha zevkli ve eğlenceli olduğunu belirtti. sahne sanatları ve kostüm tasarımı mezunu olmasıyla da ilgili olabilecek bu seçim, sanırız, tiyatronun, seyirciyle birebir iletişim kurulabilmesinden kaynaklı. Tuba Büyüküstün, Asi dizisinin yanısıra, genç bir ekiple çalışarak tiyatro için sahne tasarımı aktivitesinde bulunacakmış.işini çok sevdiğini, hatta işine aşık olduğunu belirten güzel oyuncu, reklam filmlerinden çok daha yüksek ücretler kazandığını ama kendisinin tiyatro ile ilgilenmek istediğini belirtti.

Tuba Büyüküstün - Hoşlanacağı erkek tipi

Asi dizisi ile ekranlara dönen Tuba Büyüküstün, Tempo dergisine verdiği röportajda, aradığı erkek modelini anlatmış. kısaca özetlemek gerekirse, Tuba Büyüküstün bir erkekte şu unsurları arıyormuş:

  • Ona güvenmesi gerektiğini, güvenin, inanabilmenin en önemli unsur olduğunu belirtiyor.
  • Aşkın kendisi için çok önemli olan belirten Tuba Büyüküstün, aşkı, beş duyu organıyla yaşaması gerektiğini, aksi halde ilişkiye son vereceğini belirtiyor.
  • Erkek yaklaşmalı diyor kadına. erkek ne kadar yaklaşırsa kendisi o kadar yaklaşıyor, erkek ne kadar uzaklaşırsa, O da kadar uzaklaşıyormuş.
röportajda fazla ayrıntıya girilmemiş görüldüğü gibi. ama sanırız en önemli unsur, Tuba Büyüküstün, bekleyen birisi. adımları erkek atmalı.

Tuba Büyüküstün Resimleri - Babam ve Oğlum

Tuba Büyüküstün resimleri içerisinde en hoş olanlar arasında yer alan Babam ve Oğlum filminden karelere yer veriyoruz. Resimlerde Tuba Büyüküstün, hamile bir bayana canlandırıyor.



26 Ekim 2007 Cuma

Tuba Büyüküstün Resimleri 2





































Tuba Büyüküstün Resim Galeri



























[IMG]http://img.photoamp


URL=http://img.photoamp.com/pa/07/06/27/v7As6.jpg]