20 Ocak 2010 Çarşamba

Gönülçelen Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yapım : Asis Yapım
Proje Tasarım : Tomris Giritlioğlu
Yönetmen : Ahmet Katıksız
Senaryo : Gül Dirican, Sertaç Ergin
Müzik : Tamer Çınay
Oyuncular :Tuba Büyüküstün (Hasret), Cansel Elçin (Murat), Ünal Silver (Burhan), Günay Karacaoğlu (Gülnaz), Ayda Aksel (Nesrin), İlhan Şeşen (Ethem), Onur Saylak (Levent), Umut Kurt (Kadir), Tuna Orhan (Bekir), Nadir Sarıbacak (Kobra), Laçin Ceylan (Saime), Yasemin Conka (Nakiye)

Yapımcılığını Tomris Giritlioğlu-Asis Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, Gül Dirican ve Sertaç Ergin’in senaryosunu yazdığı, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak, İlhan Şeşen, Ünal Silver, Günay Karacaoğlu ve Ayda Aksel’in paylaştığı “Gönülçelen” adlı dizi için geri sayım başladı.

Gönülçelen’de İstanbul’un en fakir semtlerinden birinde oturan, alt tabakaya mensup ve o tabakaya ait ‘Roman’ ağzı ve ‘özgür ruhu’yla farklılaşan, genç bir kız Hasret ile zengin ve müzik konusunda kariyer yapmış akademisyen Murat’ı (Cansel Elçin) bir araya getiren hayalleri olacak.

Çekimleri Ocak ayında başlayacak olan Gönülçelen’de Hasret karakteriyle karşımıza çıkacak olan Tuba Büyüküstün, rolü için dersler almaya başladı. Roman şivesi, Roman dansı dersleri ve şan dersi alan Tuba Büyüküstün aynı zamanda Romanların yaşadığı bölgeleri ziyarete gidiyor. Cansel Elçin’in Müzik Akademisi’ni bitirmiş, İstanbullu zengin, çok ünlü bir müzik adamını canlandıracağı Murat karakteri için piyano dersleri alıyor.

Bir yanıyla İstanbul’un hikayesini anlatacak olan Gönülçelen müzik yelpazesinin en lezzetli örnekleriyle şehrin acı ve tatlı manzarasını gözler önüne serecek.

Hiç yorum yok: